Prebiootiline pasta, 30 kotikest

60.00

Laos

Kategooriad: ,

Kirjeldus

Dr.OHHIRA® Prebiootiline Pasta on unikaalne segu järgnevatest koostisainetest:

  • Probiootikumid
    Probiootikumid on inimese soolestiku loomulikku mikrofloorasse kuuluvad kasulikud bakterid, mis suudavad asuda elama inimese organismi ja selle seisundit positiivselt mõjutada.
  • Prebiootikumide kasvukeskkond
    Kääritatud puuviljad, ravimtaimed, juurviljad, vetikad ja seened, mis toidavad probiootikume.
  • Orgaanilised happed ja muu
    Ph taset balansseerivad orgaanilised happed koos looduslikult esinevate vitamiinide, mineraalide, ensüümide ja aminohapetega, toetamaks üldist tervist.

Kasutamine:

1 kotike päevas mis tahes kellaajal.
Suruge kotikese sisu otse suhu ja neelake alla. Võite peale juua leiget vett. Ärge segage kuuma joogi ega söögiga. Pärast koti avamist tarvitage kohe ära.Sobib tarvitamiseks nii imetavatele emadele kui ka rasedatele.
Ärge ületage soovitatud annust.

Mitte kasutada toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana.

Koostisosad: Galaktooligosahhariidid, fruktooligosahhariidid, suhkur (melass, oligosahhariidid), kreegiesktrakt (Prunus domestica L.), spinat (Spinacia oleracea L.) leheekstrakt, hiina taralõnga (Lycium chinense Mill.) viljaesktrakt, shiitake (Lentinula edodes) pulber, sinep-lehtnaeri (Brassica rapa var. Perviridis) lehe-ja varreekstrakt, viigimarja (Ficus carica L.) esktrakt, silm- ja kännasmustika (Vaccinum ashei, Vaccinum asutral)  marjaekstrakt, punase porsa (Myrica rubra) viljaekstrakt, juunosidruni (Citrus junos SIEB. Ex tanaka) ekstrakt,  murill mütseeli (Agaricus blazei) pulber, leht-kobartoriku (Grifola frondosa) pulber, merevetika Hizikia fusiforme lehed ja varred, vetika Undaria pinnatifida lehed ja varred, vetika Laminaria japonica lehed ja varred, happesuse regulaator sidrunhape; piimhappebakterid: Bifidobacterium breve ss. Breve, Bifidobacterium infantis ss. Infantis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus casei ss. Casei, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus  helveticus ss. Jugurti, Lactobacillus plantarum ja Streptococcus thermophilus